Napfényvitamin pontok

Szeged - FűSzerTár biobolt 6722 Szeged, Gogol u. 1.

Pécs - Paleo Pont 7622 Pécs, Bajcsy-Zs. u. 7. (Czinderi utca)

Napfényvitaminhoz ajándék jár!

Szavazás

Hasznosnak tartana egy egyedi, kifejezetten a cukorbetegség és az elhízás gátlásában szerepet játszó Probiotikum kifejlesztését egy soron következő Napfényvitamin termékként?

Szavazok

Top termékek

Napfényvitamin D3-K2 + …

Napfényvitamin D3-K2 + Szerves Cink komplex Nettó ár: 2 992 Ft
Bruttó ár: 3 800 Ft

Prémium Magnézium-Malát …

Prémium Magnézium-Malát 400 mg Szerves kötésű Szelénnel Nettó ár: 3 319 Ft
Bruttó ár: 4 215 Ft

GoIMMUN Béta- és …

GoIMMUN Béta- és Alfa-glükánokkal Nettó ár: 3 583 Ft
Bruttó ár: 4 550 Ft
Új

Újdonságok

Liposzómás C-vitamin …

Liposzómás C-vitamin Altrient® C Nettó ár: 11 732 Ft
Bruttó ár: 14 900 Ft
Új

Prémium Magnézium-malát …

Prémium Magnézium-malát 450 mg Nettó ár: 3 319 Ft
Bruttó ár: 4 215 Ft
Új

Eritrit 500g

Eritrit 500g Nettó ár: 1 488 Ft
Bruttó ár: 1 890 Ft
Új

Útifű maghéj - …

Útifű maghéj - béltisztító Nettó ár: 984 Ft
Bruttó ár: 1 250 Ft
Új

GSH Liposzómális Glutathione

GSH Liposzómális Glutathione Nettó ár: 20 394 Ft
Bruttó ár: 25 900 Ft
Új

Stevia kivonat (por)

Stevia kivonat (por) Nettó ár: 1 496 Ft
Bruttó ár: 1 900 Ft Nettó egységár: 1 990 Ft /db
Új

8 komponensű Probiotikum Gr8

8 komponensű Probiotikum Gr8 Nettó ár: 5 626 Ft
Bruttó ár: 7 145 Ft
Új

Prémium Magnézium-malát …

Prémium Magnézium-malát 450 mg 60 db Nettó ár: 5 929 Ft
Bruttó ár: 7 530 Ft
Új

Q+ Ubiquinol (Kaneka QH®)

Q+ Ubiquinol (Kaneka QH®) Nettó ár: 4 685 Ft
Bruttó ár: 5 950 Ft
Új

C-komplex Homoktövissel

C-komplex Homoktövissel Nettó ár: 2 602 Ft
Bruttó ár: 3 305 Ft
Új

Kapcsolat


Telefon: 06 70 547 23 57

E-mail: info@napfenyvitamin.net


Vállalkozás adatok:

Pintér Zoltán
egyéni vállalkozó

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002
 

Hiba, illetve panasz esetén
hívható telefonszám:

06 (70) 547 23 57


Adatkezelés nyilvántartási száma:

NAIH-70497/2013.

Tudatos D-vitamin Fogyasztók

Megosztás

Új megközelítés


Az elégtelen vitamin bevitel csak a jéghegy csúcsa,
a mélyen gyökerező probléma, melyre sokszor
ügyet sem vetünk a nyomelem hiány!

 

 

A vitaminok pótlása napi szinten szerencsére sokunknak rutinjává vált az utóbbi években, ettől függetlenül még mindig van mit csiszolni az átlag magyar ember táplálkozási- és táplálkozását kiegészítő termékek fogyasztásával kapcsolatos szokásait illetően. Legtöbbször a probléma az elégtelen információ vagy éppen a félrevezető reklámok, tévhiteken alapuló tanácsok elfogadása.

A vitaminok mellett szervezetünk motorjai közé tartoznak az ásványi anyagok és a nyomelemek. Ezek éppúgy kulcsfontosságúak számos biokémiai folyamatban, mint más mikrotápanyagok. Jelentőségüket még mindig lebecsülik, pedig ha jobban megnézzük az elégtelen nyomelem fogyasztásból adódó hiánybetegségeket, akkor már nem nehéz párhuzamot vonni a hiányuk és a későbbi krónikus megbetegedések között sem (pajzsmirigy alulműködés, elhízás, metabolikus szindróma, magasvérnyomás betegség, cukorbetegség, daganatos elváltozások stb).

A nyomelem hiány éppoly komoly proléma Magyarországon, mint az általánosnak mondható D-vitamin és Magnézium hiány. A fontosabb ásványi anyagok és nyomelemek, mint a Cink, Szelén, Vas, Jód, Réz, Króm rendkívüli mértékben kiszorultak az étrendünkből, hiszen számos mezőgazdasági- és táplálkozástudományi tanulmány szerint ezek szintje a takarmány- és élelmiszernövényekben sok esetben 60-90%-al csökkentek az elmúlt 20 év során, ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja:


A nyomelem hiány okozta állapotok komoly következményekkel járhatnak
hozzútávon. A vashiány vérképzőszervi megbetegedéseket, a szelén a termékenység zavarát, pajzsmirigy elégtelenséget, a cink elégtelen bevitele enzim hiányokat, az immunrendszer alulműködését, a króm hiány például fokozza az elhízás kialakulásának kockázatát és ezzel együtt a szénhidrát-anyagcsere zavarát eredményezheti. Természetesen a hiányállapotok okozta tünetek, állapotok sora ennél jóval hosszabb és összetettebb.

Új irányelv a Napfényvitamin termékek terén

Úgy döntöttem, hogy a Napfényvitamin termékeimet továbbfejlesztem és mindegyikbe csempészek úgymond egy-egy olyan kulcsfontosságú nyomelemet, melynek hiánya leginkább jellemzi a magyar lakosságot. Így került piacra a Napfényvitamin D3-K2-vitamin komplex szerves kötésű cinkkel és hamarosan a Prémium Magnézium-malát 400 mg fermentált, szerves szelénnel dúsítva.

A kiváló minőségű és rendkívül jó biohasznosulással rendelkező nyomelemekkel együtt még komplexebb segítséget nyújthatnak a vitaminok-, ásványi anyagok és nyomelemek okozta hiányállapotok elkerüléséhez.

Terveim között szerepel egy külön nyomelem komplex létrehozása szintén szerves kötésű hatóanyagokkal.


Prebiotikum, Probiotikum és Bélflóra...

A világ legklasszabb, legdrágább étrend-kiegészítőit is szedhetjük, ha a bélrendszerünkben élő mikroorganizmusok egyensúlya nem megfelelő és ezen keresztül elégtelenül működik a bélflóránk. A bélflóra minősége alapvetően meghatározza azt, hogy bizonyos mikrotápanyagok milyen mennyiségben vannak jelen szervezetünkben (pl.: aktív D-vitamin, B-vitaminok), illetve azt is, hogy a bevitt táplálékból mekkora mennyiséget vagyunk képesek felszívni, hasznosítani (makrotápanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek)

A bélflóra állapota számos megbetegedés kialakulásával hozható összefüggésbe az elmúlt 5-10 év kutatásai alapján. Ilyenek például az allergiák, az immunrendszer elégtelen működése, gyulladásos bélbetegségek, ízületi gyulladások, daganatos elváltozások, felszívódási zavarok, szénhidrát anyagcsere zavara, elhízás, magas vérnyomás és depresszió.

Bélflóránk épségét és egészséges működését a jótékony bélbaktériumok támogatásával tudjuk elérni, ehhez figyeljünk oda étkezési szokásainkra, hiszen rengeteg anyag és "szokás" károsítja parányi barátainkat: dohányzás, túlzott alkohol fogyasztás, agyon sütött-égetett húsok, gyógyszerek (antibiotikumok, koleszterinszint csökkentők, vérnyomás csökkentők, fogamzásgátlók stb.), édesítőszerek, stressz, intenzív sport.

Éppen ezért javaslom a fogyasztását és tettem elérhetővé a Napfényvitamin webshopban egy prebiotikus készítményt, inulint, ami táplálékul szolgál a jótékony bélbaktériumokban, segíti szaporodásukat, javítja úgymond az életminőségüket a beleinkben. Rendszeres használatával és probiotikus baktérium törzsek pótlásával fenntartható az egészséges bélflóra, ami a táplálék-kiegészítők jobb hasznosulását is magával hozza, itt kiemelném az ásványi anyagok és nyomelemek felszívódását! Pre- és Probiotikus termékek a Napfényvitamin webshopban >>

Pintér Zoltán