Napfényvitamin webshop: Prémium kiegészítők tárháza

Számomra termékeim valóságos műalkotások, melyeket tudományos megalapozottsággal, a hazai igényeknek megfelelően alkottam meg

Kapcsolat

Telefonszám, mely kizárólag
hétköznapokon 11:00 - 15:00
között hívható:

06 (70) 547 23 57

E-mail: info@napfenyvitamin.net


Vállalkozás adatok:

Pintér Zoltán
egyéni vállalkozó

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002
 

Hiba, illetve panasz esetén
hívható telefonszám:

06 (70) 547 23 57


Adatkezelés nyilvántartási száma:

NAIH-70497/2013.

Tudatos D-vitamin Fogyasztók

Megosztás

Születésünk, jövőképünk

Művészet a mikrotápanyagok világában:
Napfényvitamin termékcsalád

 

A kezdetek

A legtöbb krónikus elváltozás megelőzhető lenne a legújabb táplálkozástudományi kutatások alapján, ha táplálkozásunk révén, illetve annak kiegészítésével biztosítanánk sejtjeink számára a legfontosabb mikrotápanyagokat. Egyes kutatók szerint akár 70%-ban is képes meghatározni a gyógyulásunk sikerességét, gyorsaságát az, hogy mivel látjuk el szervezetünket. Bizonyos hatóanyagok (kurkuminoidok, 1-3, 1-6 béta-glükán, R-alfa-liponsav, aktív D-vitamin, szerves kötésű magnézium stb.), amelyek étrend-kiegészítők formájában is elérhetőek, igen komoly eredményeket értek el az elmúlt évtized kutatásai alapján a daganatos betegségek, a metabolikus szindróma, a 2-es típusú cukorbetegség, a gyulladásos bélbetegségek, az autoimmun folyamatok, az ízületi bántalmak, bizonyos allergiák és a kardiovaszkuláris betegségek kiegészítő kezelése során.

Mindezeken felbuzdulva személyes indíttatásból és a táplálkozástudományban jártas kutató barátaim bíztatására úgy határoztam, hogy a sablonos tömegcikkektől eltérő, biztonságosan alkalmazható, megfelelő mennyiségű (szem előtt tartva az egyes komponensek egymáshoz viszonyított arányait a jobb felszívódás és hasznosulás érdekében) hatóanyagokat tartalmazó, a legmagasabb gyártási kritériumoknak is megfelelő (GMP), egyedi, magyar, komponenseit tekintve a legjobb biohasznosulással és hatékonysággal működő vegyület formákból egy a maga nemében kuriózumnak számító termékcsaládot hozok létre, így született meg a Napfényvitamin 2015-ben. 

 

Kifogástalan minőség

A Napfényvitamin termékek  Szegeden egy GMP minősítésű üzemben készülnek, GMO-, cukor-, laktóz-, glutén- és doppingszernek minősülő anyagoktól mentesek, mesterséges adalékanyagokat, színezéket, titán-dioxidot sem a kapszula sem a hatóanyag komplex nem tartalmaz. Termékeinkbe csak ellenőrzött és biztonságos forrásból származó alapanyagok kerülnek és kifejezetten olyan hatóanyagok alapján állítom össze őket, melyek hatékonyságát klinikai vizsgálati eredmények is alátámasztják mendemondák helyett.

 

Jövő és perspektíva

Célom egy országos, minden nagyobb városban elérhető, Napfényvitamin pontokon keresztül működő értékesítési hálózat kiépítése olyan partnerek segítségével, akik maguk is jártasak a táplálkozástudományban, esetleg a gyógyászat valamely területén működnek. Gyümölcsöző, egymást támogató szakmai és üzleti kapcsolaton alapuló együttműködés az elsődleges szempont. Annak érdekében, hogy a Napfényvitamin termékek további fejlesztése, az új készítmények piaci integrálása és az értékesítési hálózat még intenzívebben fejlődhessen 2018 júliusában céget hoztunk létre üzlettársammal Vitamin Sunlight Kft. néven, mely cég nem csupán a belföldi értékesítést, hanem a külföldi partnerek bevonását is fontos küldetésének tekinti, végső soron egy stabil, prosperáló, saját gyártó üzemmel rendelkező nemzetközi cég alapjait hivatott megteremteni. Dr. Krajkó Zoltán értékesítési vezető kollégám meglátván az étrend-kiegészítő piacon azt a hiányzó szegmenst, mely a valódi értékeken, tisztaságon és minőségi hatóanyagokon alapuló készítményeket tesz elérhetővé a hazai és nemzetközi fogyasztóknak, elindult velem azon a közös úton, mely egy teljesen új alapokon nyugvó, probléma orientált termékcsaládot hivatott népszerűsíteni.

 

Innovatív probléma specifikus Probiotikumok

A mikrotápanyagok megfelelő felszívódása, a Lyukas bél szindróma kialakulásának és a bélnyálkahártya gyulladásos-, daganatos elváltozásainak gátlása egészséges és jól működő bélrendszert igényel. A belek lumenét bélelő, rendkívül sérülékeny és vékony nyálkahártya épségét nagymértékben befolyásolja bélflóránk, tudományos nevén a mikrobióta rendszerünk állapota. Harmonikusan működő mikrobiom egészséges bélműködést eredményez. Kutatások támasztják alá, hogy bélflóránk megfelelő állapotban képes támogatni immunrendszerünk hatékonyságát, ellensúlyozni az allergiás reakciók és autoimmun státusz, - betegségek létrejöttét, megalapozza idegrendszerünk kiegyensúlyozottságát, jobb kedélyállapotot, jobb stressztűrő képességet biztosít. Alig van olyan probléma szervezetünk rendkívül bonyolult biokémiai rendszerében, beleértve a hormonháztartást is, amire ne lenne hatással a mikrobiom.

A téma fontosságát látván, illetve az utóbbi években megszaporodott kutatási eredményeket tekintve elhatároztam, hogy rövid időn belül létrehozok a Napfényvitamin termékcsalád különálló szegmenseként egy probiotikus termékcsaládot. Ezen készítmények Európában is egyedülálló módon problémaspecifikus termékek lesznek, ami annyit jelent, hogy egy-egy készítmény kifejezetten olyan jótékony (az emberi bélflórát alkotó) mikroorganizmusokat fog tartalmazni, melyek egy adott problémában nyújthatnak segítséget a betegek számára. Így célirányosan tudunk kiegészítőket biztosítani a jövőben IBS-ben szenvedő személyeknek, cukorbetegeknek vagy éppen azoknak akik a depresszió árnyékában élik mindennapjaikat.

 

Szeretettel várjuk észrevételeit, felmerülő kérdéseit!

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is fogyasztói táborunkban köszönthetem,
leendő partnerként pedig a mielőbbi együttműködésben bízva maradok üdvözlettel,

 

                                                                                                                                                                        Pintér Zoltán

ügyvezető igazgató,
termékfejlesztésért felelős
vezető munkatárs

                                                                        Vitamin Sunlight Kft.

 


"Mert megérdemled a legjobbat"