Vásárolja meg helyben!

NAPFÉNYVITAMIN PONTOK ORSZÁGSZERTE:

BÉKÉSCSABA - Csabai Bioklinika és Natúrpatika 5600 Békéscsaba, Munkácsy utca 13.

BUDAPEST - VitaminSpecialista Biobolt 1067 Budapest VI. ker. Teréz krt 35.

BUDAPEST - AG Gym 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 14. (Alagsor - edzőterem)

BUDAPEST - GOING Masszázs-és Biobolt 1032 Budapest, Szőlő u. 88.

ÉRD - VitaPro Egészségvédő termékek szakáruháza 2030 Érd, Budai út 11. Katalin üzletház

GYŐR - Tudatos Egészség Centrum 9024 Győr, Mécs László utca 24.

JÁSZBERÉNY - GOING Pi-víz Centrum Biobolt 5100 Jászberény, Kossuth Lajos út 10-12. Piactér

MISKOLC - Szinvapark Patika Kft. (SZINVAPARK II. emelet) 3527 Miskolc, Bajcsy-Zs. u. 2-4.

NYÍREGYHÁZA - Bodybuilding Bolt 4400 Nyíregyháza, Kossuth utca 56.

PÁPA - Egészség Pont - Hőstop Trade Kft. 8500 Pápa, Korona u. 48.

PÉCS - Paleo Pont 7622 Pécs, Bajcsy-Zs. u. 7. (Czinderi utca)

SZEGED - FűSzerTár biobolt 6722 Szeged, Gogol u. 1.

SZENTES - Patika Plusz Gyógyszertár / Menta Patika (TESCO) 6600 Szentes, Alsórét 258.

SZOLNOK - Gyógysarok Gyógyászati Szaküzlet 5000 Szolnok, Tószegi út 5.

Akár 24 órán belül!

Kapcsolat

Telefonszám, mely kizárólag
hétköznapokon 11:00 - 15:00
között hívható:

06 (70) 547 23 57

E-mail: info@napfenyvitamin.net


Vállalkozás adatok:

Pintér Zoltán
egyéni vállalkozó

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002
 

Hiba, illetve panasz esetén
hívható telefonszám:

06 (70) 547 23 57


Adatkezelés nyilvántartási száma:

NAIH-70497/2013.

Top termékek

Napfényvitamin D3-K2 Szerves …

Napfényvitamin D3-K2 Szerves Cink-Réz komplex Nettó ár: 2 992 Ft
Bruttó ár: 3 800 Ft

Prémium Magnézium-Malát …

Prémium Magnézium-Malát 400 mg Szerves kötésű Szelénnel 60 db Nettó ár: 5 929 Ft
Bruttó ár: 7 530 Ft

Prémium Magnézium-Malát …

Prémium Magnézium-Malát 400 mg Szerves kötésű Szelénnel Nettó ár: 3 319 Ft
Bruttó ár: 4 215 Ft

Újdonságok

Családi D3-K2-vitamin és …

Családi D3-K2-vitamin és nyomelem komplex Nettó ár: 8 496 Ft
Bruttó ár: 10 790 Ft
Új

ResistanceStop Na-R-ALA 150 …

ResistanceStop Na-R-ALA 150 mg étrend-kiegészítő Nettó ár: 6 693 Ft
Bruttó ár: 8 500 Ft
Új

Prémium Magnézium-malát …

Prémium Magnézium-malát 450 mg Nettó ár: 3 319 Ft
Bruttó ár: 4 215 Ft
Új

Sport & ArtProtect …

Sport & ArtProtect ízületvédő komplex Nettó ár: 3 646 Ft
Bruttó ár: 4 630 Ft
Új

C Supplement Matrix …

C Supplement Matrix termonutriens hatóanyaggal Nettó ár: 2 769 Ft
Bruttó ár: 3 517 Ft
Új

Prémium Magnézium-malát …

Prémium Magnézium-malát 450 mg 60 db Nettó ár: 5 929 Ft
Bruttó ár: 7 530 Ft
Új

Q+ Ubiquinol (Kaneka QH®)

Q+ Ubiquinol (Kaneka QH®) Nettó ár: 4 685 Ft
Bruttó ár: 5 950 Ft
Új

Családi GoIMMUN csomag …

Családi GoIMMUN csomag Béta- és Alfa-gülánokkal Nettó ár: 10 177 Ft
Bruttó ár: 12 925 Ft
Új

Tudatos D-vitamin Fogyasztók

Megosztás

Születésünk, jövőképünk

Művészet a mikrotápanyagok világában:
Napfényvitamin termékcsalád

 

Az ötlet

Sok éve már annak, hogy tanulmányozni kezdtem a nemzetközi piacon elérhető étrend-kiegészítőket, azok hatékonyságát, betegségek megelőzésében és kiegészítő kezelésében betöltött szerepüket természetesen táplálkozástudományi és orvos gyógyászati szempontból. Igen kevés termék volt jelen már akkoriban is a piacon, melyeket komponenseiket, azok tisztaságát, minőségét tekintve szívesen ajánlottam volna leendő szakemberként a hozzám fordulóknak. A legtöbb krónikus megbetegedés megelőzésében és a már kialakult elváltozások esetén is elmondható, hogy a megfelelő táplálkozás, a sejtek számára nélkülözhetetlen tápanyagok és mikrotápanyagok bevitele napi szinten elengedhetetlenül fontos, egyes kutatók szerint akár 70%-ban is képes meghatározni a gyógyulásunk sikerességét, gyorsaságát. Bizonyos hatóanyagok (kurkuminoidok, 1-3, 1-6 béta-glükán, R-alfa-liponsav, aktív D-vitamin, magnézium-malát és –klorid stb.), amelyek étrend-kiegészítők formájában is elérhetőek, igen komoly eredményeket értek el az elmúlt évtized kutatásai alapján a daganatos betegségek, a metabolikus szindróma, a 2-es típusú cukorbetegség, a gyulladásos bélbetegségek, az autoimmun folyamatok, az ízületi bántalmak, bizonyos allergiák és a kardiovaszkuláris betegségek terén is. Mindezeken felbuzdulva személyes indíttatásból és a táplálkozástudományban jártas barátaim bíztatására úgy határoztam, hogy a sablonos tömegcikkektől eltérő, biztonságosan alkalmazható, megfelelő mennyiségű (szem előtt tartva az egyes komponensek egymáshoz viszonyított arányait a jobb felszívódás és hasznosulás érdekében) hatóanyagokat tartalmazó, a legmagasabb gyártási kritériumoknak is megfelelő (GMP), egyedi, magyar, komponenseit tekintve a legjobb biohasznosulással és hatékonysággal működő vegyület formákból egy a maga nemében kuriózumnak számító termékcsaládot hozok létre, így született meg a Napfényvitamin 2015-ben. Azóta eltelt három év, termékpallettámat folyamatosan bővítem, jelenleg hat féle készítményt kínálok partnereimnek és vásárlóimnak.

 

Kifogástalan minőség

A Napfényvitamin termékek  Szegeden egy GMP minősítésű üzemben készülnek, GMO-, cukor-, laktóz-, glutén- és dopignak minősülő szertől mentesek, mesterséges adalékanyagokat, színezéket, titán-dioxidot sem a kapszula sem a hatóanyag komplex nem tartalmaz. Termékeinkbe csak ellenőrzött és biztonságos forrásból származó alapanyagok kerülnek és kifejezetten olyan hatóanyagok alapján állítom össze őket, melyek hatékonyságát klinikai vizsgálati eredmények is alátámasztják mendemondák helyett.

 

Jövő és perspektíva

Célom egy országos, minden nagyobb városban elérhető, Napfényvitamin pontokon keresztül működő értékesítési hálózat kiépítése olyan partnerek segítségével, akik maguk is jártasak a táplálkozástudományban, esetleg a gyógyászat valamely területén működnek. Gyümölcsöző, egymást támogató szakmai és üzleti kapcsolaton alapuló együttműködés az elsődleges szempont. Annak érdekében, hogy a Napfényvitamin termékek további fejlesztése, az új készítmények piaci integrálása és az értékesítési hálózat még intenzívebben fejlődhessen 2018 júliusában céget hoztunk létre üzlettársaimmal Vitamin Sunlight Kft. néven, mely cég nem csupán a belföldi értékesítést, hanem a külföldi partnerek bevonását is fontos küldetésének tekinti, végső soron egy stabil, prosperáló, saját gyártó üzemmel rendelkező nemzetközi cég alapjait hivatott megteremteni.

 

Innovatív Problémaspecifikus Probiotikumok

A mikrotápanyagok megfelelő felszívódása, a Lyukas bél szindróma kialakulásának és a bélnyálkahártya gyulladásos-, daganatos elváltozásainak gátlása egészséges és jól működő bélrendszert igényel. A belek lumenét bélelő, rendkívül sérülékeny és vékony nyálkahártya épségét nagymértékben befolyásolja bélflóránk, tudományos nevén a mikrobióta rendszerünk állapota. Harmonikusan működő mikrobiom egészséges bélműködést eredményez. Kutatások támasztják alá, hogy bélflóránk megfelelő állapotban képes támogatni immunrendszerünk hatékonyságát, ellensúlyozni az allergiás reakciók és autoimmun státusz, - betegségek létrejöttét, megalapozza idegrendszerünk kiegyensúlyozottságát, jobb kedélyállapotot, jobb stressztűrő képességet biztosít. Alig van olyan probléma szervezetünk rendkívül bonyolult biokémiai rendszerében, beleértve a hormonháztartást is, amire ne lenne hatással a mikrobiom.

A téma fontosságát látván, illetve az utóbbi években megszaporodott kutatási eredményeket tekintve elhatároztam, hogy rövid időn belül létrehozok a Napfényvitamin termékcsalád különálló szegmenseként egy probiotikus termékcsaládot. Ezen készítmények Európában is egyedülálló módon problémaspecifikus termékek lesznek, ami annyit jelent, hogy egy-egy készítmény kifejezetten olyan jótékony (az emberi bélflórát alkotó) mikroorganizmusokat fog tartalmazni, melyek egy adott problémában nyújthatnak segítséget a betegek számára. Így célirányosan tudunk kiegészítőket biztosítani a jövőben IBS-ben szenvedő személyeknek, cukorbetegeknek vagy éppen azoknak akik a depresszió árnyékában élik mindennapjaikat.

 

Egy termék egy gondolat

 

Prémium Magnézium- malát 400 mg szerves kötésű szelénnel 80 mcg

Prémium Magnézium-malát 450 mg

Közép-Európában is ritkaságszámba menő magnézium termék, hiszen ebben a formában a magnézium almasavval képez vegyületet. Rendkívül gyorsan felszívódó és ható magnézium készítmény, mely a legmakacsabb izomgörcsöket is oldja rövid időn belül. Nem elégszünk meg a magyar piacon kapható sokszor silány minőségű és rossz biohasznosulással rendelkező magnézium vegyületekkel (pl.: magnézium-oxid), hiszen a lehető legjobbat kívánjuk biztosítani családunk és fogyasztóink számára!

 

Napfényvitamin D3-K2-vitamin és
szerves cink-réz komplex 

Prebiotikummal dúsított, D3-vitamin és a hasznosulását segítő K2-vitamint tartalmazó készítmény, mely szerves kötésű cink-réz nyomelemekkel lett kiegészítve megfelelő arányban a még erőteljesebb immuntámogató hatás érdekében. A D-vitaminnak eddig közel 30 különböző emberi sejten találták meg specifikus receptorát, amiből következik, hogy rendkívül széleskörű, hormonszerű hatással bír. Manapság igen kevés D-vitaminhoz és szerves kötésű nyomelemhez jutunk, éppen ezért termékünk mindegy egyes kapszulája 4000 NE D3-vitamint tartalmaz, illetve a készítményeink mindegyikében megtalálható egy vagy több rendkívül jól hasznosuló, szerves kötésű nyomelem, melyeknél figyelembe vettük azt is, hogy egymáshoz képest milyen arányban képesek a leghatékonyabban kifejteni biológiai funkcióikat szervezetünkben. Az Inulinnal dúsított formula hozzájárulhat prebiotikus hatása révén az egészséges bélflóra fenntartásához, mely elsődleges fontosságú az immunrendszer megfelelő működésében.

 

Napfényvitamin GoIMMUN alfa- és béta-glükán 290 mg

Szabadalmaztatott 1-3, 1-6 béta-glükánt és jobb vízoldékonyságú alfa-glükánt is tartalmazó speciális készítmény. A béta-glükán az erőteljes immuntámogató hatásáról lett híres, jelenleg már klinikai körülmények között is alkalmazzák daganatos betegek adjuváns terápiájának részeként, de a krónikus szív- és érrendszeri betegségek, ízületi gyulladások, csontritkulás terén is megállja a helyét, mint kiegészítő.  A GoIMMUN-hoz hasonló kifejezetten immuntámogató hatással rendelkező komponenseket (olajfalevél kivonat, szerves cink keverék) tartalmazó termék, mely a béta-glükán mellett egyedülálló módon jobb vízoldékonysággal rendelkező alfa-glükánnal lett kiegészítve, nem kapható a magyar piacon!

 

Napfényvitamin ResistanceStop 
Na-R-ALA 150 mg

Németországban az alfa-liponsav már 20 éve gyógyszer. Termékünk az alfa-liponsav továbbfejlesztett változatát tartalmazza (R-alfa-liponsav nátriumsó), mely elődjéhez képest semleges karakterű, nem irritálja a nyelőcső nyálkahártyáját, vízoldékony, átjut a vér-agy gáton és kizárólag aktív hatóanyag formát tartalmaz. Az alfa-liponsav 2-es típusú cukorbetegség, inzulin rezisztencia, metabolikus szindróma, szövődményes cukorbetegség esetén is kiválóan alkalmazható a kutatási eredmények alapján. Erős antioxidáns, mely képes a sejtek saját antioxidáns rendszereit is megújítani (glutathion, Q10 CoA). Az alfa-liponsav termékek között egyedi, hiszen amellett, hogy az R-alfa-liponsav hatékonyabb változatát (Na-R-ALA) tartalmazza, olyan komponenseket is magába foglal megfelelő arányban, melyek hozzájárulnak a megfelelő cukoranyagcseréhez és zsíranyagcseréhez, valamint a kielégítő emésztési folyamathoz (fahéj-kivonat, szerves kötésű króm, Papaya-kivonat).

 

Napfényvitamin Sport & ArtProtect

Egyik legújabb termékünk egy 8 komponensű sport és ízületregeneráló komplex, melynek hatóanyagai kifejezetten az ízületek védelmét, az ízületi porc egészségét hivatottak szolgálni. Meglévő ízületi gyulladás, porckopás esetén is javasolt a használata. Eddig azokat a hatóanyagokat, melyek az ízületi gyulladások esetén használatosak kiegészítőként, illetve amelyek az ízületi porc egészségét hivatottak támogatni, külön-külön bizonyos készítmények formájában tudtuk beszerezni a patikákban, bioboltokban. A Napfényvitamin Sport & ArtProtect termékünk mindezeket a jótékony hatású anyagokat egy termék formájában tartalmazza és egyszerre két síkon képes hatni: gátolhatja a gyulladásos folyamatokat és segítheti az egészséges ízületi porc fenntartását és regenerációját. 8 komponens 8 ok, amiért a mi termékünk a befutó a sport és ízületvédő termékek piacán: Kurkuma kivonat, Tömjénfa kivonat, Feketebors-kivonat, II-es típusú kollagén, hyaluronsav, MSM, szerves kötésű cink-réz komplex.

 

C Supplement matrix

Az L-aszkorbinsav felszívódását segítő, oxidációját gátló és biológiai hozzáférhetőségét növelő termonutriens hatóanyagokkal kiegészített speciális C-vitamin

A Napfényvitamin C Supplement matrix kiváló biológiai hozzáférhetőséggel rendelkező C-vitamin forrást biztosít Fogyasztóink részére. Különleges összetevőinek köszönhetően a kapszulákban rejlő L-aszkorbinsav és egyéb antioxidánsok eredményesebben képesek kifejteni pozitív élettani hatásaikat szervezetünkben:

Rutin (P-vitamin) gátolja az L-aszkorbinsav szervezeten belüli oxidációját, erősíti a hajszálereket, segíthet visszeres panaszok esetén, valamint gátolhatja az LDL koleszterin szívbetegség kockázat növelő hatását

BioPerine (98% Piperin) szabadalmaztatott feketebors kivonat, mely termonutriens hatóanyagként megsokszorozza az L-aszkorbinsav biohasznosulását

Acerola kivonat, Citrus bioflavonoidok, Csipkebogyó-kivonat segítik a C-vitamin eredményesebb felszívódását, stabilabbá teszik az L-aszkorbinsavat a készítményen belül, önmagukban is magas antioxidáns és C-vitamin tartalommal rendelkeznek

Quercetin a flavonoidok családjába tartozó antioxidáns, hatékonyan gátolja az oxidatív stressz okozta sejtkárosodást, kordában tartja az allergiás folyamatokat és gyulladást okozó anyagok termelődését

 

 

Szeretettel várjuk észrevételeiket, kérdéseiket!

A mielőbbi együttműködésben bízva maradok üdvözlettel,

 

                                                                                                                                                                        Pintér Zoltán

ügyvezető igazgató,
termékfejlesztésért felelős
vezető munkatárs

                                                                        Vitamin Sunlight Kft.