Nálunk minden gyorsabb!

Szavazás

Hasznosnak tartana egy egyedi, kifejezetten a cukorbetegség és az elhízás gátlásában szerepet játszó Probiotikum kifejlesztését egy soron következő Napfényvitamin termékként?

Szavazok

Top termékek

Napfényvitamin D3-K2 + …

Napfényvitamin D3-K2 + Szerves Cink komplex Ár: 3 590 FtEgységár: 3 590 Ft /db

Prémium Magnézium-Malát …

Prémium Magnézium-Malát 400 mg Szerves kötésű Szelénnel 60 db Ár: 6 990 FtEgységár: 6 990 Ft /db

Prémium Magnézium-Malát …

Prémium Magnézium-Malát 400 mg Szerves kötésű Szelénnel Ár: 3 990 FtEgységár: 3 990 Ft /db

Újdonságok

Prémium Magnézium-malát …

Prémium Magnézium-malát 450 mg Ár: 4 090 FtEgységár: 4 090 Ft /db
Új

Best3 Alga komplex

Best3 Alga komplex Ár: 13 900 FtEgységár: 13 900 Ft /db
Új

GoIMMUN Béta- és …

GoIMMUN Béta- és Alfa-glükánokkal Ár: 4 290 FtEgységár: 4 290 Ft /db
Új

Útifű maghéj - …

Útifű maghéj - béltisztító Ár: 990 FtEgységár: 990 Ft /db
Új

8 komponensű Probiotikum Gr8

8 komponensű Probiotikum Gr8 Ár: 6 490 FtEgységár: 6 490 Ft /db
Új

Eritrit 500g

Eritrit 500g Ár: 1 690 FtEgységár: 1 690 Ft /db
Új

Stevia kivonat (por)

Stevia kivonat (por) Ár: 1 990 FtEgységár: 1 990 Ft /db
Új

Xilit 500g (Nyírfacukor)

Xilit 500g (Nyírfacukor) Ár: 1 590 FtEgységár: 1 590 Ft /db
Új

Kapcsolat


Telefon: 06 70 547 23 57

E-mail: info@napfenyvitamin.net


Vállalkozás adatok:

Pintér Zoltán
egyéni vállalkozó

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-1-26

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002
 

Hiba, illetve panasz esetén
hívható telefonszám:

06 (70) 547 23 57


Adatkezelés nyilvántartási száma:

NAIH-70497/2013.

Tudatos D-vitamin Fogyasztók

Megosztás

Kik vagyunk?

 

Szeretettel ajánljuk és juttatjuk el Önnek készítményeinket,
Ön pedig bizalmával jutalmaz bennünket egy-egy
megrendelése során!

Az a minimum, ha bemutatjuk Önnek kik is vagyunk és
milyen célok vezérelnek minket!

 

 


Pintér Zoltán dr. in spe

Mikrotápanyag fejlesztő, a Napfényvitamin termékcsalád megálmodója

Az orvosi egyetem mellett évek óta keresem és tanulmányozom azokat a komplementer medicinális eszközöket, amelyek az ortodox orvoslás mellett, mint kiegészítők hatékonyan segítik elő a betegek teljesértékű felépülését. Kizárólag biztonságos, igazolt hatékonyságú eszközökkel volt dolgom és ezt ezentúl is fenntartom. Kutatómunkámnak köszönhetően kerültem kapcsolatba az ún. ortomolekuláris medicinával, ami lényegében a tápanyagok, mikrotápanyagok hiányára, szervezeten belüli egyensúlyának megbomlására vezeti vissza a legtöbb krónikus megbetegedést.

Az általam preferált élő, zöld ételek mellett vannak olyan mikrotápanyagok, amelyekre a civilizált életmódunknak köszönhetően nagyobb dózisra van szükségünk, mint amennyit a normál étrendünkkel képesek lennénk bevinni, ilyen a D3- és a C-vitamin is. Számos tanulmány bizonyítja ezen vitaminoknak a krónikus betegségek megelőzésében betöltött szerepét és hiányának komoly következményeit! Persze vannak, akik azt mondják eleget vannak a napon... vagy éppen azt, hogy az a C-vitamin amit ők szednek nagyon jó! A városi ember, aki a légkondicinált lakásokban és munkahelyi irodákban tölti napjainak nagy részét, illetve olcsó, szintetikus, rossz felszívódású C-vitaminokat használ nem hinném, hogy megfelelő a C-vitamin szintje és a szükséges mennyiségű D3-vitamin termelődik a bőrében nem is beszélve arról, hogy a hazai napsütés intenzitása nem egyenlő az egyenlítői napsugárzás alatt eltöltött 15-20 perccel.

Évekkel korábban ismerkedtem meg Szendi Gáborral egy másik témával kapcsolatban, többször volt alkalmunk találkozni és hasonló felfogásunkra, meglátásainkra alapozva barátságot kötöttünk. Napfényvitamin című könyvét olvasva döbbentem rá, hogy milyen komoly a helyzet a hiányát illetően Hazánkban is. Úgy gondoltam nincs idő megvárni azt a 15-20 évet míg végre a modern orvoslás is elfogadja, javasolja a D-vitamint, mint egészségfenntartó- vagy éppen terápiás hatású anyagot! Éppen ezért, Gábor szavainak köszönhetően is, kipattant a fejemből az ötlet: mi lenne, ha egy mega dózisú, szupportív terápiára is alkalmas D3 készítményt tennénk elérhetővé Európa legbetegebb nemzete számára kiegészítve más szintén hatékony vitamin készítménnyel? Így vette kezdetét a Napfenyvitamin.net oldal és kerültek piacra egyedi, nemzetközi szinten is a legkiválóbb minőségű, felszívódású nagy dózisú D3-K2 vitamin és Magnézium-malát alapú termékeim: Napfényvitamin D3-K2-vitamin komplex Szerves kötésű Cinkkel, Prémium Magnézium-malát 400 mg Szerves kötésű Szelénnel.

Egy emberként nem vagyok képes a világot megváltani, de ha ezekkel a készítményekkel akár egy magyar ember életét is képes voltam az egészség útjára terelni, már akkor megérte vele foglalkozni! Bízom benne, hogy Ön is élni fog a lehetőséggel! Teremtsünk egy mozgalmat, egy olyan közösséget, ahol az emberek felhívják egymás figyelmét a D- és C-vitamin nélkülözhetetlen szerepére! Az információ hatalom és jelen esetben komoly érték, adja át Ön is szeretteinek, barátainak, ismerőseinek!
 

Elérhetőségeim

Mobil: 06 (70) 547 23 57

E-mail: info@napfenyvitamin.net
 

Szeretne értesülni azonnal új termékeimről, illetve érdekességekről
a táplálkozástudomány területén? Iratkozzon fel rendszeres
információs leveleimre itt! 

Szendi Gábor

Független szakmai tanácsadóm

Szendi Gábor évek óta foglalkozik a táplálkozás és ezen belül a vitaminok és ásványianyagok és az egészség kapcsolatával, a Napfényvitamin és az Új vitamin forradalom könyve bevezetik az olvasót a vitaminokkal kapcsolatos legújabb eredményekbe. Napfényvitamin oldalamat tanácsaival támogatja.

"Vizsgálatok százai mutattak ki egyértelmű kapcsolatot a D-vitamin vérszintje és a rákos megbetegedés kockázata között. Az is világossá vált, hogy a hivatalos ajánlásban megfogalmazott D-vitaminszükséglet őskori kövület csupán, köszönő viszonyban sincs a valódi szükséglettel. Mára cáfolhatatlan tény - legalábbis kutatók szűk köre számára - hogy a D-vitaminhiány megannyi más betegség kockázati tényezője is."

Gábor hivatalos honlapja: http://www.tenyek-tevhitek.hu/