Napfényvitamin webshop: Prémium kiegészítők tárháza

Számomra termékeim valóságos műalkotások, melyeket tudományos megalapozottsággal, a hazai igényeknek megfelelően alkottam meg

Kapcsolat

Telefonszám, mely kizárólag
hétköznapokon 11:00 - 15:00
között hívható:

06 (70) 547 23 57

E-mail: info@napfenyvitamin.net


Vállalkozás adatok:

Pintér Zoltán
egyéni vállalkozó

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002
 

Hiba, illetve panasz esetén
hívható telefonszám:

06 (70) 547 23 57


Adatkezelés nyilvántartási száma:

NAIH-70497/2013.

Tudatos D-vitamin Fogyasztók

Megosztás

ImmunMAX Napfényvitamin pack

ImmunMAX Napfényvitamin pack
ImmunMAX Napfényvitamin pack
ImmunMAX Napfényvitamin pack
ImmunMAX Napfényvitamin pack
ImmunMAX Napfényvitamin pack
Raktáron
Új
Értékelés:

Cikkszám: 13

ImmunMAX Napfényvitamin csomag

3 termék 3-as hatás védekező rendszerünk optimális 
működéséhez a hideg hónapokban

LIMITÁLT KEDVEZMÉNYES SZEZONÁLIS CSOMAG!


Milyen termékeket tartalmaz a csomag?


Napfényvitamin D3-K2-vitamin és szerves Cink-réz komplex Prebiotikummal

Az aktív D-vitamin, mely többségében D3-vitamin elfogyasztása után a máj, a bélflóra és a vesék közreműködésével képződik, bizonyítottan támogatja immunrendszerünk normál működését és számos krónikus megbetegedés gátlásában játszhat szerepet. A K2-vitamin segíti a D-vitamin működését, irányító szerepet játszik a kalcium beépülésekor. A cink serkenti védekező rendszerünk T-sejtjeit, így azok eredményesebben léphetnek fel a kórokozókkal szemben. A réz elősegíti a cink-réz egyensúlyt a szervezetünkben. A prebiotikum, azaz a készítményben található Inulin biztosítja a bélflórában élő mikroorganizmusok megfelelő működését, ami azért nagyon fontos, mert immunrendszerünk közel 80%-a a bélrendszerben található. Bélflóránk egészsége maga után vonja a védekező rendszerünk zavartalan működését.

Napfényvitamin GoImmun Béta- és Alfa-glükán 290 mg

A legnagyobb mennyiségű szabadalmaztatott 1-3, 1-6 béta-glükánt tartalmazó termék a magyar piacon, jobb vízoldékonyságú, szintén erőteljes immunstimuláló hatóanyaggal, alfa-glükánnal lett kiegészítve a még eredményesebb hatásért, valamint antibakteriális és antivirális hatással is bíró olajfalevél-kivonatot és az immunrendszer optimális működését elősegítő szerves kötésű cinket is tartalmaz a készítmény! Az 1-3, 1-6 béta-glükán számos klinikai tanulmánnyal a háta mögött valóban egy biztonságosan alkalmazható erőteljes immunerősítő hatóanyag, melyet a daganatos betegségek kiegészítő kezelése során is alkalmaznak már a világ számos pontján, hiszen a béta-glükánt feldolgozó makrofágok olyan anyagokat választanak ki, amelyek aktiválják és képessé teszik a CR3 receptorral rendelkező fehérvérsejteket az azonos markerekkel megjelölt tumorsejtek elpusztítására.


Napfényvitamin C Supplement matrix  -  BioPerine
®

Az L-aszkorbinsav, azaz a C-vitamin felszívódását segítő, oxidációját gátló és biológiai hozzáférhetőségét növelő termonutriens hatóanyaggal kiegészített speciális C-vitamin. A C-vitamin rendkívül fontos szerepet játszik sejtjeink egészségének fenntartásában. Fokozza immunrendszerünk hatékonyságát, növeli a fehérvérsejtek számát, segítségével könnyebben győzhetjük le vagy előzhetjük meg a különféle kórokozók által okozott náthát, felső légúti megbetegedéseket és az influenzát is.

A felsorolt egészségre vonatkozó állítások az egyes hatóanyagokra vonatkoznak, melyek a pubmed.com oldal publikus kutatási információtartalmára épít. A Napfényvitamin termékek kizárólag a nem megfelelő táplálkozást hivatottak kiegészíteni, sem gyógyszert, sem orvos által előírt kezeléseket nem helyettesíthetnek!

A kedvezményes csomag 8%-al csökkentett áron tartalmazza a felsorolt termékeket!

A csomagban foglalt termékek bővebb tájékoztatóit, OGYÉI notifikációs számait a megfelelő termékoldalakon találja: Napfényvitamin D3-K2-vitamin és szerves Cink-Réz komplex Prebotikummal, Napfényvitamin GoImmun Béta- és Alfa-glükán 290 mg, Napfényvitamin C Supplement matrix

A csomagra egyéb kuponkód nem érvényesíthető, megértését köszönjük!

Nettó ár: 8 595 Ft
Bruttó ár: 10 915 Ft

+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!