Napfényvitamin webshop: Prémium kiegészítők tárháza

Számomra termékeim valóságos műalkotások, melyeket tudományos megalapozottsággal, a hazai igényeknek megfelelően alkottam meg

Kapcsolat

Telefonszám, mely kizárólag
hétköznapokon 11:00 - 15:00
között hívható:

06 (70) 547 23 57

E-mail: info@napfenyvitamin.net


Vállalkozás adatok:

Pintér Zoltán
egyéni vállalkozó

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002
 

Hiba, illetve panasz esetén
hívható telefonszám:

06 (70) 547 23 57


Adatkezelés nyilvántartási száma:

NAIH-70497/2013.

Tudatos D-vitamin Fogyasztók

Megosztás

Filozófiám


Meghallgatni, megálmodni és megvalósítani!

 

 

Meghallgatnia a környezetét nem csupán a pszichológusnak kell!

A barátaim mindig megkérdezik tőlem, hogy hogyan jut eszébe egy huszas éveiben járó srácnak saját vitamin készítményeket gyártatni és forgalmazni országosan? Erre én mindig azt felelem, hogyha Te is annyi emberrel beszélgettél volna már életed során, mint én, akkor egyszerűen tudnád, hogy a vállalkozásod és erőforrásaid keretén belül miket kell nyújtanad másoknak ahhoz, hogy elégedettek legyenek! Az igények sora végtelen és ha képes vagy akár egy igényt is kielégíteni, akkor azonnal lépned kell! A magyar vitamin piacot látva arra a következtetésre jutottam, hogy valahogy ugyanúgy állunk, mint az élelmiszerekkel. Az olcsó, rossz minőségű, szervezetünkön átsikló mikrotápanyagokat tartalmazó készítmények dömpingje kapható a bioboltokban és patikákban!

Csúcsszuper csomagolás, neves magyar doktor nevek a dobozon, kimagasló dózisok, mégis mind a kukába valók, mert olyan formában tartalmazzák az adott vitaminokat, amelyek rendkívül kis mértékben képesek felszívódni és hasznosulni szervezetünkben!

Lassan hét éve foglalkozom étrend-kiegészítőkkel és figyelem a fogyasztók tapasztalatait, láttam és látom mi az ami működik és mi az, ami hatástalannak bizonyult. Egyértelmű volt az egységes igény az emberek felől: a magyar lakosság számára nem sokat ígérő csodaszerek kellenek, hanem olyan étrend-kiegészítő termékek, melyek az adott mikrotápanyagot olyan vegyület formában (lehetőleg szerves kötésben) tartalmazzák, amely képes felszívódni a lehető legnagyobb százalékban és igen nagy hatékonyságot mutat a szervezeten belül! Európában listavezetők vagyunk nem csak a legtöbb krónikus megbetegedés terén, de a mikrotápanyag hiányok esetében is! Ezen sürgősen változtatni kell! Sajnos az olcsó, rossz minőségű, sokszor ellenőrizetlen külföldi és majd itthon újracsomagolt, nagy vitaminkereskedők által kínált termékek nem javítják a helyzetet!

Folyamatosan nyomon követem a külföldi vitamin trendeket, kikérem olyan ismert és a témában igen olvasott emberek véleményét, mint Szendi Gábor barátom, meghallgatom a fogyasztóim ötleteit, véleményét, megvizsgálom a magyar piacon elérhető termékcsoport minőségét, tulajdonságait majd ezeket összegyúrva megálmodom és megvalósítom az új termék ötletem. Így jött létre nemrég a maga nemében hiánypótlónak számító Prémium Magnézium-Malát 400 mg készítményem is (hiszen eddig magyar magnézium-malát termék nem volt elérhető a piacon csak is külföldről lehetett beszerezni).


A minőségből nem adok le az ár miatt!

Sokan kérdezik tőlem, hogy miért nem rendelem be én is külföldről az alapanyagot vagy gyártatom le kint olcsón a terméket, hiszen így jóval alacsonyabb lenne a termékek alapköltsége, olcsóbban lehetne adni és akár többet is lehetne vele kaszálni...

Nos ez a filozófia nálam ki van zárva! Nem hagyatkozom külföldi cégre soha. Kizárólag magyar embereket foglalkoztató, megbízható, komoly referenciákkal rendelkező, magyar gyártóval készítettem el termékeimet, amelyek minden egyes kapszulája azt és olyan mennyiségben, formában tartalmazza, amit a dobozán is feltüntetünk! Számomra sokkal fontosabb, hogy a magyar gazdaságon belül magyar cégekkel dolgozzak együtt és egy kifejezetten magyar emberek számára létrehozott készítményt kínáljak a fogyasztóimnak. Ez árban valóban többet igényel, de a minőség és a biztonság, amit a termékeim nyújtanak messzemenően kárpótolnak minket (Önt is, aki fogyasztja és tapasztalja pozitív hatásait és engem is, aki nyugodt szívvel kínálja a termékét)! Minden termékem alapja egy harmonikus együttműködés gyártó, megbízó és fogyasztó között! Aki erre nyitott és hasonlóképpen fontosnak tartja ezeket az elveket, nos Ő (Ön) az én fogyasztóm, akinek nem csupán egy kiváló minőségű, GMO mentes, magyar étrend-kiegészítőt kínálok, hanem értéket és bizalmat is egyben!

Bízom benne, hogy az általam kínált egyedi vitamin-, ásványi anyag-, és nyomelem termékek, valamint az oldalam által kínált szolgáltatások egyre több ember bizalmát nyerik el!


Az ortomolekuláris medicina gondolata

Az egészség fenntartása és a gyógyulás folyamata rendkívül összetett. Lehetetlen lenne kielemezni, hogy kinél mi volt az a bizonyos dolog, ami a leginkább segítette az ő gyógyulását. Sok apró, jelentéktelennek tűnő tényező is sokszor nagyot képes lendíteni egy ember általános állapotán. Szeretetteljes környezet, kiegyensúlyozott pszichés állapot, friss, tiszta levegő és ivóvíz, harmónikus emberi kapcsolatok, rendezett életkörülmények, mikrotápanyagokban bőséges étrend, ezek mind-mind képesek segíteni fenntartani és visszaszerezni egészségünket! A mai modern ember számára a felsorolt elemeket nehéz biztosítani, rohanunk, felelőtlenek vagyunk, kapkodunk, hajszolnak minket és állandó stressz alatt élünk. Mind közül a legfontosabb és legreménytelenebbnek tűnő feladatunk a mikrotápanyagokban bőséges étrend biztosítása önmagunk és családunk számára. A bolti élelmiszerekről inkább ne is beszéljünk, a piacon kapható zöldségáruk is kimutathatóan évről-évre egyre kevesebb számunkra hasznos anyagot tartalmaznak, ezért olyan fontos ezen elemek állandó pótlása természetes kiegészítők révén.

Az általam is képviselt ortomolekuláris szemlélet alapja a szervezet mikrotápanyag tartalmának egyensúlya: ha az egyensúly megbomlik, akár egy elemből is hiányt szenvedünk a rendszer felborul, hiánybetegség majd súlyosabb betegség alakul ki. Ha a hiányzó elemet(ket) visszapótoljuk megfelelő formában és mennyiségben az egyensúly ismét helyreáll, a sejtek működése az optimális tartományba ugrik és újra életerősnek, teljesnek érezhetjük magunkat! 

Persze, ahogy korábban is írtam a képlet nem ilyen egyszerű, több tényező szükséges a harmónikus élethez, de valahol el kell kezdeni és miért ne az alapokkal, testünk igényeinek maximális kielégítésével kezdenénk? Ép testben ép lélek! 

 

Tisztelettel,

Pintér Zoltán

vállalkozás vezető,
családi vitamin felügyelő