Napfényvitamin webshop: Prémium kiegészítők tárháza

Számomra termékeim valóságos műalkotások, melyeket tudományos megalapozottsággal, a hazai igényeknek megfelelően alkottam meg

Kapcsolat

Telefonszám, mely kizárólag
hétköznapokon 11:00 - 15:00
között hívható:

06 (70) 547 23 57

E-mail: info@napfenyvitamin.net


Vállalkozás adatok:

Pintér Zoltán
egyéni vállalkozó

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002
 

Hiba, illetve panasz esetén
hívható telefonszám:

06 (70) 547 23 57


Adatkezelés nyilvántartási száma:

NAIH-70497/2013.

Tudatos D-vitamin Fogyasztók

Megosztás

A D-vitamin segítője: Béta-glükán

2017.07.11.

A D-vitamin segítője: Béta-glükán

A béta-glükán étrendünknek szerves részét képezve gátolhatja a fertőzések kialakulását, a gyulladásos folyamatokat, a kardiovaszkuláris problémák kialakulását és a daganatos betegségek létrejöttét preklinikai vizsgálatokkal alátámasztva. Természetes immunstimuláns, mely szervezetünk alapvető védekező rendszerét mozgósítja.

Az élesztőgombák sejtfalából kivont és más forrásokból származó béta-glükánok klinikailag igazoltan képesek poitív irányba terelni a kardiovaszkuláris problémákat, a cukorbetegséget, a makacs fertőzéseket, de ami a legfontosabb, hogy a daganatos megbetegedések prevenciójában és kezelésében egyaránt hatékonynak bizonyultak!

Miért fontos ez? Bármerre nézek az ismerősi körömben, rokonságomban szinte mindenhol daganatos megbetegedésekkel találkozom, ez tragikus! Az orvostudomány hihetetlen sebességgel fejlődik és ezzel egyenes arányban nő a daganatos betegek száma is. Nem szeretnék belemenni mélyebben az okokba, de annyi bizonyos, hogy még mindig figyelmen kívül hagyja a modern medicina a táplálkozástudomány felőli megközelítést a tumorok gyógyítása terén. A béta-glükánokkal kiegészített táplálkozás hihetetlen mértékben lenne képes csökkenteni számos tumoros megbetegedés kialakulásának kockázatát mégse alkalmazzuk. Marad az az opció, hogy mindenki a saját otthonán belül oldja meg ennek a kiegészítőnek a rendszeres fogyasztását egyelőre...

A béta-glükánok természetes úton képesek stimulálni az ember "konzervatív" védekező rendszerét, azt az alapvető védelmi egységet, ami elsődleges fontosságú a daganatos sejtek kiszűrésében és likvidálásában.


Dr Ládi Szabolcs - A béta-glükánok szerepe a tumorterápiában

A fertőzések megelőzésében és leküzdésében játszott szerepükön túl bebizonyosodott, hogy a leukociták CR3 (complement receptor 3) receptorainak aktiválásával képessé teszi ezen sejteket, hogy elpusztítsák a C3 komplement fragmentumok által megjelölt tumorsejteket. A tumorok jelentős része tumorellenes monoklonális antitestekkel (mAb) és természetes antitestekkel aktiválja a komplement rendszer klasszikus útját. A sejtszintű és molekuláris szintű hatásmechanizmust feltáró tanulmányok kimutatták, hogy a szájon át bevitt élesztő-béta-glükánokat a magrofágok kebelezik be és dolgozzák fel. Ezek a makrofágok olyan fragmentumokat választanak ki, amelyek aktiválják és képessé teszik a CR3 receptorral rendelkező neutrofil granulocitákat a C3 komplement fragmentumokkal megjelölt tumorsejtek elpusztítására. Kiterjedt tanulmányok preklinikai állatkísérletes modelleken bizonyították az orális élesztő-béta-glükán és a monoklonális antitestek (mAb) terápiás kombinációjának hatékonyságát a tumorok regressziójában és a hosszú távú túlélés vonatkozásában. Ez felveti a lehetőségét annak, hogy béta-glükánok adagolásával növelni lehetne a monokonális antitestek klinikai terápiás hatékonyságát a humán tumorterápiában.

A CR3 receptorhiányos egerekben (CR3-KO knockout mice) az antitest-béta glükánkombinált kezelésnek semmiféle hatása sincs a tumorsejtekre, a kísérleti állatok 100%-a elpusztul, míg ugyanezen kezeléssel a nem receptorhiányos egerekben 100%-os túlélést tapasztaltak a kutatók! A monoklonális antitestek önmagukban nem mutattak eredményt a kontrollcsoporthoz képest (hiányzott a béta-glükán aktiváló hatása a C3 receptoron), szelektív béta-glükán terápiával, antitestek nélkül ellenben a kísérleti állatok 20 %-a teljesen felépült. A terápia megkezdése előtt az állatok pontosan 20%-ának vérében mutattak ki a beültetett tumor ellen termelődött saját antitesteket, ez a 20 % volt az a csoport, amely sikeresen győzte le a daganatot. A fennmaradó 80 %-nál a kombinált mAB + béta-glükán terápiával 100 %-os túlélést értek el (5. ábra). Ezek a biztató eredmények felvetették a terápia humán alkalmazásának lehetőségét, különösen olyan páciensek esetében, akiknél a hagyományos kombinált kemo- és radioterápiás kezeléstől nem volt várható lényeges terápiás válasz.

Eddigi tapasztalatok alapján a béta-glükán növeli az energia szintet

Szinte nincs olyan fogyasztóm, aki egy-két hetes béta-glükán alkalmazás után ne figyelt volna fel arra, hogy több lett az energiája és sokkal jobb lett a stressz tűrő képessége. Tóth Gabi énekesnőnk is fogyasztja és elmondása szerint a koncertek során szinte megállás nélkül pörög és nem érez fáradtságot. Gödrösi Ádám street workout sportolónk a magnézium-maláttal kombinálva fogyasztja és soha nem tapasztalt erőt és vitalitást ad neki elmondása szerint ez a kettős.

Miben más ez a béta-glükán mint a többi? A magyar piacon elérhető legmagasabb béta-glükán tartalommal bír (290 mg), szabadalmaztatott 1-3, 1-6 béta-glükánból készül GMP minősítéssel rendelkező gyártósoron, magyar termék ízig-vérig, a béta-glükán mellett jobb vízoldékonyságú alfa-glükánt is tartalmaz, ez mellett szerves kötésű cink keverék és olajfalevél kivonat fokozza a termék hatékonyságát!

A bannerre kattintva megtekintheti a termék rendelő oldalát vagy kattintson ide!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!