Napfényvitamin webshop: Prémium kiegészítők tárháza

Számomra termékeim valóságos műalkotások, melyeket tudományos megalapozottsággal, a hazai igényeknek megfelelően alkottam meg

Kapcsolat

Telefonszám, mely kizárólag
hétköznapokon 11:00 - 15:00
között hívható:

06 (70) 547 23 57

E-mail: info@napfenyvitamin.net


Vállalkozás adatok:

Pintér Zoltán
egyéni vállalkozó

6723 Szeged, Zöldfa u. 4. 1/1.

Adószám: 60039215-2-26

Budapest Bank Zrt. 

10102842-44304800-01004002
 

Hiba, illetve panasz esetén
hívható telefonszám:

06 (70) 547 23 57


Adatkezelés nyilvántartási száma:

NAIH-70497/2013.

Tudatos D-vitamin Fogyasztók

Megosztás

Cikkek, tanulmányok

Mentális betegségek újszerű kezelése Pszichobiotikumokkal

2019.04.07. Mentális betegségek újszerű kezelése Pszichobiotikumokkal

A tápcsatornai problémák és az abból adódó krónikus gyulladások, autoimmun folyamatok problémaköre mellett milliók életét teszik tönkre a mentális problémák. Jelen cikk kicsit előrevetítve a következő fejlesztésem, mely nemzetközi szinten is kuriózumnak számít, a PszichoBiotikumok felhasználhatóságáról, a mentális betegségek területén kifejtett kedvező hatásairól lesz szó.

tovább

Depresszió és Magnézium hiány kéz a kézben járnak!

2018.10.09. Depresszió és Magnézium hiány kéz a kézben járnak!

A depresszió általános problémává vált a modern társadalomban. Az ősz beköszöntével mindannyiunknál jelentkezhet átmeneti lehangoltság, a napsütés hiánya miatti téli depresszió, de mindezeket nem szabad összekeverni a valódi depresszióval, melynek számos formáját ismerjük.

tovább

Lyukas bél szindróma és megoldások

2018.07.17. Lyukas bél szindróma és megoldások

Sok esetben nem is tud róla az adott személy, hogy Lyukas bél szindrómával küzd és betegségének hátterében a bélrendszer fokozott áteresztőképessége áll.

tovább

Stroke kockázat csökkentő az alfa-liponsav

2018.05.30. Stroke kockázat csökkentő az alfa-liponsav

A stroke egy életveszélyes és pusztító állapot, mely az egyik fő halálok a világon. Hosszú ideig tartó fogyatékosságot von maga után jelentős életminőség romlással. Számos kockázati tényező van a stroke esetében, mint a cukorbetegség és a magas vérnyomás. Az alfa-liponsav (ALA) antioxidánsként kockázat csökkentő faktor lehet a magas rizikójú betegeknél.

tovább

Bélflóra károsodás és fokozott rák kockázat

2018.05.16. Bélflóra károsodás és fokozott rák kockázat

Egyre inkább látszik a kapcsolat a tápcsatornai daganatok és a bélflóra, azaz mikrobióta rendszer egyensúlyának megbomlása, dysbiosisa között. Ez a kapcsolat új utakat nyithat meg a szakemberek számára a hatékonyabb daganatmegelőzés terén és a betegek életminőségének javítása szempontjából is.

tovább

Megmentőnk lehet a Glutathion?!

2017.11.07. Megmentőnk lehet a Glutathion?!

A glutation rendkívül fontos szabadgyök- semlegesítő molekula. A glutation testünk egyik legerősebb antioxidánsaként ismert anyaga, képes kisöpörni a szabad gyököket testünkből, és küzd azok károsító hatásai ellen. Védi szervezetünket a radioaktív anyagoktól és az UV-sugárzástól. A test legerősebb gyógyító anyaga.

tovább

Magnézium és a Diabetes

2017.11.05. Magnézium és a Diabetes

Nemzetközi kutatási eredmények támasztják alá, hogy a lakosság 60-70%-a rendellenes magnézium szinttel rendelkezik, ebből 40% súlyos hiányt szenved ebben a létfontosságú ionban. Az orvosok 7-8%-a gondol csak bizonyos tünetek jelentkezésekor (lábgörcs, krónikus fáradtság, szívritmus zavarok, cukoranyagcsere zavarai stb.) magnézium hiányra.

tovább

Létfontosságú Magnézium

2017.11.05. Létfontosságú Magnézium

A magnézium a legkritikusabb mértékben szükséges ásványi anyag a szervezet minden egyes sejtjének elektromos stabilitásának fenntartásához, a magnéziumhiány több betegségért lehet felelős, mint bármelyik egyéb mikrotápanyag!

tovább

Vitaminok VS. Chemo

2017.11.05. Vitaminok VS. Chemo

A szupportív terápia egyelőre még kis részét képezi az onkológiai kezeléseknek, kiegészítője úgymond, pedig ha jobban végiggondoljuk, akkor sokkal nagyobb súlya van a mérleg nyelvén a gyógyulás szempontjából. Bízom benne, hogy a jövőben a kutatásoknak köszönhetően egyre bővül majd ezen kiegészítő terápia lehetőségeinek tárháza és szerves részét fogja képezni a teljes gyógyulási folyamatnak.

tovább